Keresés ebben a blogban

2022. szeptember 11., vasárnap

Oldtimer & Youngtimer, Cars & Planes (2022.09.11)


A nem a legfrissebb, legfiatalabb generációnak csak Ferihegyen, azaz a Liszt Ferenc Reptér tőszomszédságában található repgépes emlékpark mint helyszín, mindig tökéletes választás egy autós találkozó számára is. Ezt már tudjuk, számos autós, veterán autós, Ikarus buszos, stb, stb  rendezvény megfordult már ott. 










Szerény véleményem szerint ezek közül is kiemelkedő azok sora amik az AmCars szervezésében zajlanak le, nevezetesen az AmCars amerikai autós találkozók és a Oldtimer / Youngtimer, autók és repülők elnevezésű vegyes buli is. Ez most is így volt,  igazából ismét full-teltház volt, pedig nem kicsi a terület. A szervezők beállítottságának köszönhetően arányaiban talán kicsit több amerikai autót láthattunk egy átlagos találkozóhoz képest, de az európai, KGST, japán stb gyártók képviselői is bőven láthatók voltak, sokszor igen ritka és értékes példányokkal is. 



Ismét elég magasra tette fel a lécet a rendezvény, várjuk jövőre is a folytatást. Talán csak egy dolog ami nem volt betervezve, mégpedig nagyon nem esett jól senkinek.....mármint hogy mindenkinek...nagyon....esett, sőt, nem esett szakadt....szóval, a végén az a felhőszakadás eléggé szétverte a bulit. A képeken látható szép felhők nem a technika és az utólagos képmanipulációk műve, hanem ott valóban jött a felhőszakadás (...)



.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése