Keresés ebben a blogban

2022. május 28., szombat

Lehetne, kicsit más?

 Unalmas? Végre valami a témában ami nem már uncsi és ronggyá rágott !
......és még csak  nem is kell hozzá sok minden csak egy kis kreativitás és egy kis koponyamintás fólia (...)



Legyünk őszinték, fekete Pannóniával manapság egy-egy (veterán)motoros találkozón Dunát lehet rekeszteni. Tudom, igazából velem van a baj és még csak az okát sem tudom megmondani, de be kell hogy valljam - engem nem nagyon hoznak  tűzbe a Pannóniák :-( 
Tudom, tudom....a hazai (nagyüzemű) motorgyártás csúcsa meg a mienk meg van kéthengeres is meg minden, de sorry, akkor sem. Nem tudatos, de nem.


Értékelem és természetesen látom én is egy-egy szépen felújított, restaurált példánynál a beleölt rengeteg időt, pénzt és energiát, megcsodálom az egyedi elképzeléseket is a témában, de sokszor úgy megyek el előttük egy veterán találkozón  - amin egyébként gyakran fürtökben lógnak egymáson, annyi van belőlük - hogy szinte észre sem veszem.
Aztán most a hétvégén volt egy példány ami erősen megütötte az ingerküszöbömet :-) 



Percekig kerülgettem és mivel még érvényes rendszámmal és vizsgával is rendelkezett, bizony rákívántam. Nem volt semmi cicoma vagy extra csak egy matt feketére lefújt T5-ös, kis bőrtáskával az elején és némi kis matrica itt-ott. De ez az utóbbi apró kis ötletesség annyira jól ált neki és olyan szinte megdobta az egésznek a hangulatát hogy komolyan megtetszett. Egy tökéletes példa arra hogy nem kell vagyonokat rákölteni arra hogy kitűnj a márkatársak szürke és egyen-unalmas halmazából, elég csak egy kis ötletesség, kreativitás.


Apropó, nem tud valaki egy vizsgás Pannóniát? Az sem baj ha kicsit ütött-kopott esetleg matt feketével van lefújva.... az az igazság, rákívántam  :-)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése