Keresés ebben a blogban

2022. május 23., hétfő

Basics. meet a Majorban

 


Május közepén egy verőfényes vasárnapon került lebonyolításra a  Backyard Garage csapat szervezésében a Basics. meet elnevezésű találkozó, tuning autósok részére.

"Minőség a mennyiség felett!"
 
Hirdették a facebook-on, amit így elsőre, egy elsőbálozóm  csapattól kicsit kétkedve fogad az ember, de azt kell mondani hogy, egyáltalán nem volt csalódás....sőt! Valóban a legjobb hazai gépeket terelték egy helyre a srácok, legyen szó ültetett autóról, showcar-ról vagy oldtimer-ről.
 
 

Itt minden volt ami szem-szájnak ingere és valóban a minőségi kategóriából és azért a mennyiséggel sem volt gond, bővel volt látnivaló. Végül, de nem utoljára essen pár szó a helyszínről is. 
 

Ezek sorok írója már többször is jártam itt a Gyál széli Galpopp Majorban és nem mondom hogy nem fordult meg a fejemben mint valami frankó helyszín egy jó kis autós találkozóhoz. Mások korábban már meg is próbálták (a kicsi és poros parkoló részben) kevés autóval és még kevesebb sikerrel, de ez most telitalálat volt! Bevinni a rendezvényt a bérelhető bungalók és a halastó közti hatalmas füves placcra, büfé, padok, dj, apró játszótér akik esetleg gyerekkel érkeztek, stb, stb volt itt minden és valóban csodálatos volt a környezet a szikrázó napsütésben.
Késő délután a díjkiosztót követően kezdett csak szétszéledni a méretes autós forgatag és megfogadtuk magunknak, ha lesz itt még valami hasonló megmozdulás, mi biztos hogy jövünk. 

Beszéljenek a képek:
 









 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése