Keresés ebben a blogban

2022. január 2., vasárnap

Útszéli kép - valami VOLT elsején (2022.01.01)


 

Minden elismerés azoknak akik  január elsején  kora délután már autóban, veterán autóban szelik a város ahelyett hogy otthon pihennének és nyalogatnák valós vagy képletes sebeiket amiket a nagy szilveszter esti buli-csatában szereztek.  A felűjított Várkert Bazár még egy ilyen téli, borongós napon is csoda szép, múlt és jelen, kultúra és szórakozás elragadó harmóniában van jelen itt, így válik alkalmassá arra, hogy egy remek kis befogadó térként is működjön....akár még ilyen témában is!


 

Aki kicsit jártas a  közösségi oldalakon és érdekelt a témában, lehetett látni újévi mozgolódásokat különböző márka klubok, cabrió klub, stb, stb témában. Feltehetőleg egy ilyesmi megmozdulásba  sikerült belebotlani, ami valljuk meg remek kis színfolt volt az újévi városi csatangolás közben.

 

A veteránosok jöttek, leparkoltak, a tömeg érdeklődve rávetette magát a járgányokra, telefonok tömkelege előkap, képek, szelfi és miegymás, majd amilyen gyorsan érkeztek, olyan gyorsan tovább is ált  az öreg autós konvoj. Köszönjük az élményt!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése