Keresés ebben a blogban

2017. január 7., szombat

BMW e-Bike: ezt most hogy?

Értékes BMW kerékpárt loptak egy pesti szalonból, fényes nappal .....szólt a hír december végén és még videofelvétel is volt hozzá.

Az ember már fel sem kapja a fejét egy-egy ilyen vagy hasonló cselekmény hírére, de ez azért szöget vert a fejembe. Mivan, hogy??? Főleg miután megnéztem a videót is. A faszi simán odabringázik a Hungária körúti szalonhoz (feltehetőleg) valami filléres tucat-bringával, letámasztja, bemegy ééééééééés .....nemsokára ki is tolja az új szerzeményét a BMW Szalon ajtajából, ráül és elteker. Pont olyan nyugalommal, mint amikor Mari néni '89 tavaszán a Keravill-ból tolta ki frissen megvásárolt Csepeljét....csak Mari néni kifizette azt...és talán valamivel ünnepélyesebb volt az Ő pillanata. Szóval, több kérdés is felmerült bennem.

.

.
EZ a faszi tényleg ilyen bátor vagy csak a szalonos manager-díszpécser-díszpicsák és urak ilyen töketlenek, vagy bent sem voltak? Ha nem voltak, hol voltak? Egy fővárosi BMW szalon hétköznap délelőtt tök üres, nem áll senki a pult mögött? Egy alapból is milliós nagyságrendű bringa (ez meg, ennek egy drágább limitált szériája) nincs lelakatolva, lezárva egy szalonban? Nem röhög, nézd a képeket! Ott a kis lakat, pedig ez a kép a müncheni BMW Welt-ben készült, nem egy koszos ferencvárosi Hungária Krt-n :-)


Ja, és emberünk mit fog kezdeni most a bringával? Mert a cikk tanulsága szerint, hálózati töltőt, kulcsokat és egyebeket már nem vitt magával....biztos feledékeny volt, vagy kicsit sietősebb, mint fent említett Mari néninek :-) 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése