Keresés ebben a blogban

2023. november 16., csütörtök

Veteránautó vásár Bologna 2023.okt. 26-29 (első rész)

Auto e Moto d'Epoca, Bologna, 1° 

Kezdjük a helyszíni beszámolónkat egy semmitmondó, egyszerű képpel. Kezdjük ezzel mert ami ezután jön az olyan, hogy nem győzöl majd megkapaszkodni a székedben.

Első alkalommal rendezték meg Bolognában, de valószínüleg Európa legnagyobb ilyen jellegű rendezvénye, szinte mindent magasan leköröz. 15 000 m2 terület, melynek csak alig kis hányada a szabadtéri kiállítás a többi mind exkluzív csarnokok és standok. Autók, motorok, alkatrészek, modellek és makettek, márkaklubok kereskedők és múzeumok képviselői is láthatók voltak a kiállítók közt. Igazi forgatag, olaszos hangulatban mindez 100%-ban átitatva benzingőzzel. Jöjjön a képes beszámoló első része! 

.

.

.

Sport és rali autólegendák, veterán autó ikonok, stb, stb volt itt aztán minden. Szupersport autóknál kezdve a sort megemlíthetjük a Mc Laren és a Pagani márka standjait, kicsit közelítve a veterán kort láthattunk egy Bugatti EB110-et amit még ezek sorok szerzőjének sem volt szerencséje élőben. Aztán amikor a sirályszárnyas Mercik és Lamborghini Miura több példányát hagyjuk már magunk mögött, semmin sem lepődünk már meg!

.

.

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése