Keresés ebben a blogban

2019. november 2., szombat

Veterán autós dilemma, menni vagy nem menni...


...használni vagy nem használni, élvezni vagy rejtegetni ?


.
Örök vita forrása veterános körökben. Legyen szó milliószám gyártott népautóról vagy kis szériás luxusautó különlegességről (ugyanez a sztori, persze a motoros berkekben is megvan). Merjem használni a vasat, vagy dugjam a garázs sötét gyomrába, naptól is féltve ?

Jaguar MK II.
Természetesen mindkét álláspontra megvan az érv és persze az ellenérv is.
- Nem azért restauráltattam éveken át, a világot feltúrtam alkatrészeket keresve hogy mikor elkészül kivigyem a népek közé holmi kiállításra !

egy Bogár a Parkoló Parádén

...aztán jön Pistike aki a taknyos orrát hozzányomja az üveghez miközben a gatyaöve csatja diszkréten végig karcolja a fényezést, de már az odautat is végig rettegjem a forgalomban mindenféle zord Suzukik és Astrák közt, akik másra sem várnak csak hogy beleharaphassanak az én kis gyönyörűségem bal hátsó sárvédőjébe.

...szintén egy Jag

parkolói csendélet, megbújva a sorban
- Nem azért restauráltattam éveken át, a világot feltúrtam alkatrészeket keresve hogy mikor elkészül a garázsban poshadjon a légyfingtól is elzárva. Ennek menni kell, 40 év elteltével ismét falni a betont.

50 éves Citroen DS-t, napi használatra?

A kis hülye Pistikék meg csorgassák csak a nyálukat ha meglátnak, a Suzukis és Astrás népek meg csak pislogjanak, lehet légzsák ABS és kismillió 3 betűs szarok nélkül is autót vezetni... vezetni ???
Mi az hogy vezetni, élvezni minden percét !

öreg Austin kombi a parkolóban
Volkswagen T2 -es egy kemping főbejáratánál

útközben, egy amerikai autó a háború előtti időkből...
...és egy a hatvanas évekből, szintén a napi forgalomban

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése