Keresés ebben a blogban

2011. január 14., péntek

Volkswagen Transporter T2a (1970) - a munka !

Azt a közel 1 évnyi kemény munkát amit ez az autó bocsánat busz, kikövetelt magának nem adhatja vissza ez a pár kép, de érdemes végigpörgetni. Aki esetleg hasonlóban gondolkodik annak meg hasznos, mondhatni úgy is hogy tanulságos, tudja mibe vágja a fejszét


A kiindulási alap látszólag jónak tűnik ( a hazai felhozatalhoz képest valóban jó felújítási alap volt ez az autó) mégis atomjaira kellett bontani, megbirkózni a lakatossal a fényezővel a motor felújítással, kárpitossal az alkatrészek beszerzésével és végül, de nem utolsó sorban, a család türelmének a határaival is :)


.


.
    A büszke tulajdonos, valahol még a munkafolyamatok elején.


.
...és idáig még csak bontódott szétfele ez az autó, még szó sincs felépülésről vagy feltámadásról, ennek ellenére így is rengeteg energiát emésztett föl.


De most következzenek a felépülés képei is, ezekre a pillanatokra is elmondható, -rengeteg idő és energia és ami itt már súlyos teherként követelőzve megjelenik, az bizony a pénz, pénz, pénz ....

.


                                       
.
     Lakatosmunka kész, mehet a festékes emberekhez !


.


.
                                                      

A színe már megvan, épülhet a bele is  :


(képek : Kin Viktor)

                              Minden elismerés, férfias munka volt !


Viszont ha a munkát követően ránézünk a VÉGEREDMÉNYRE, nem kérdés megérte-e az a rengeteg belefektetett pénz, időt és energia !
 
*******************************************************************************                                                         

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése