Keresés ebben a blogban

2010. december 15., szerda

Back and forth bug , az oda-vissza játszós bogár

árulkodó jel : a kipufogó dob
...na, akkor most merre menjünk ?

:-)









Néhány éve a hazai Trabant-Wartburg találkozók nagy sztárja volt az oda-vissza játszós Trabi, Prokee és Nanu keze munkája. Valami hasonló történt ezzel a bogárral is, és remélem a mondatommal nem sértem meg a Trabant-Wartburg klub oszlopos tagjait, kicsit igényesebben, aprólékosabban kivitelezve.
A dolgot tovább bonyolítja hogy ez az autó jobb kormányos (bepillantva az utastérbe, teljes káosz a nézelődőben) valamint, mint tudjuk a bogár a farában hordja a motorját...ami itt nincs, mármint far...akarom mondani bogár hát. Oldalról nézve ez egy (furcsán) négyajtós, lépcsőshátú bogár (...)
...kész, vége, teljes a képzavar :-)

Jöhet a fejvakarás, akkor ez most merre megy, hol kell beszállni ? Merre van előre és merre van  a hátra ?
Az utolsó kép viszont már árulkodó, alul kikandikál az egyedi kipufogó és a sasszeműek  azt is kiszúrják hogy a fényszóró üveg mögött ott piroslik a hátsó lámpa. És a végére a slusszpoén, az autó rendszámmal és érvényes műszaki vizsgával rendelkezik ... ebből a tényből (sajnos) egyből kiderül, nem hazai autó szerepel a képeken. Megnézném a vizsgabiztosok fejét mondjuk pl. a Mozaik utcai állomáson amikor ez az autó begördülne oda (...)

itt azért látható a trükk : a fényszóró üvege mögött, ott a hátsólámpa búra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése