Keresés ebben a blogban

2021. október 31., vasárnap

Garcia & Lolita: Mindent elsöprő szerelem (második rész)


 

Az előző posztot ott kezdtük hogy nem,  nem keveredtél rossz helyre kedves olvasó, ez nem valami hősszerelmes-romantikus lányregények gyűjtőhelye és ne ítélj elsőre a címből mert ez még mindig egy benzingőzzel átitatott ember blogja és a posztot ott hagytuk abba hogy ősszel egy további nagy (talán végső?) szépészeti beavatkozás is  bemutatásra kerül majd az autón. 

Nos szögezzük le még az elején amit a tulajdonostól, Garaciától megtudtunk. Feltehetőleg ez még nem a végső beavatkozás, hiszen a mint a hobbiautózásban általában, úgy a  Lowriderek világában sincs olyan hogy végső kinézet vagy műszaki állapot. Mindig és mindent folyamatosan szépíteni, reszelgetni kell, törekedni a tulajdonos által elképzelt tökéletesség irányába. Szóval, Lolita is kapott most egy erős sminket ami valljuk meg, baromira jól áll neki.

 Az első dolog ami az ember eszébe jut amikor meglátja az autót az, hogy ez valami irgalmatlan meló lehetett , ötletelés, tervezés és pláne a megvalósítás. Mert nem valami lelketlen, futószalag szerű munkával összedobott dologra gondoljon a kedves olvasó. Ez itt amit látsz, minden úgy van ahogy a Lowrider nagykönyvben (feltéve, ha lenne ilyen) meg van írva, hogy kell ennek elkészülnie és hogy kell ennek kinézni. Kézzel készült, hosszú szőrű ecsettel, vonalról vonalra......hihetetlen munka, már csak ha a csíkok mennyiségét és az autó méretéből adódó hosszát is nézzük. Aztán ott van még a csíkok és motívumok közt megbúvó, lehelet vékony, csillogós  aranyfüst fólia csík is...hihetetlen, tényleg, lenyűgöző !!!

Íme a részletek: 











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése