Keresés ebben a blogban

2018. október 22., hétfő

Totalcar Parkoló Parádé #23

Szezonzáró buli volt ez amit mi sem bizonyított jobban mint hogy a parkolóban sétálva tonnaszám rúgtuk és tapostuk a lehullott, megsárgult faleveleket, - kényszerű, de kétség kívül van hangulata ennek is - és a szemerkélő eső is csak folyamatosan tudatosította bennünk azt a tényt, ez már az ősz.

A facebook-on rengeteg képgaléria megtalálható ahol szinte egyesével megnézhető annak a több száz autónak a fotója ami kint volt, én csak kettőt azaz kettőt és egy kis bónuszt szeretnék csak kiemelni ezek közül. Nekem ezek fogták meg leginkább a fantáziámat.


A Hangyász
Karotta autóját senkinek sem kell bemutatni aki csak kicsit is nyomon követő a hazai autós-nördök világát. Ismét megjelent, ismét aktív és él, jó volt újra látni. Most egy kicsit alaposabb beavatkozás és némi külső átalakulás után. És még mindig szívdöglesztő ;-)



.

.

.




Igazából ritka volt az a pillanat amikor normálisan körbe lehetett járni, fotózni mert a legtöbbször konkrétan tömegjelenetek alakultak ki körülötte :-)



Az "ezeröcsi"
Igazából sosem voltam az a nagy Lada / Zsiguli  rajongó, de amit a Fullkontakt garage csapata ezzel az autóval művel az bizony még engem is erősen  szíven ütött. Ku...a jó, gratula nekik !!!!!!!








a bónusz
Air ride -os pedálos Moszkvics, benzinmotorral, szintén a Fullkontakt garage -tól


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése