Keresés ebben a blogban

2013. december 17., kedd

Utánfutós sztori ;-)

Mindig is elképedve néztem azokat a híreket, képeket és  infó morzsákat amik a káposztafej németekről szólnak. Hogy ezek még hogy tudnak létezni abban a káoszban, rendetlenségben és fejetlenségben ami körülveszi őket ? Lusták, nem ismernek semmiféle szabályt és a rend / rendszer / átgondoltság szót még hallomásból sem ismerik.

Ja, és ami a blog szempontjából is érdekes, mindenféle tákolmány és életveszélyes járműveket használnak, de ami még döbbenetesebb, -még gyártanak is. Abban a káoszban, érted ?


.
Példának okáért, itt ez az utánfutó - bogárhátú páros.
 Nem mai darab egyik sem, több mint hatvan évesek.
.....nem, nem összesen, külön-külön !
(ebből is látszik, nem ma kezdték ezek a káposztazabálók a technikai ámokfutásukat sem)
Van az a bogár és mögötte az a lökhárító tartóbakjára fixen rögzített  izé, 1db talicska kerékkel.....és még egy apróság, szemmel láthatóan van rajta vizsga és rendszám. Förtelem, nincs is erre jobb szó, förtelem !!!!!



Mindez onnan jutott eszembe hogy most tettem le arról amivel már hosszú hónapok óta küzdöm, történetesen egy egykor vizsgával és rendszámmal rendelkező sátras utánfutóról lebontottam a felépítményt, tettem rá némi szögvasat meg szivacsot és sólyakocsinak szeretném forgalomba helyezni, ismét.

Itt viszont jöjjenek most a hála sorai !Hála a gondoskodó állambácsi  rugalmas és tettre kész, mindenben segítőkész hivatalainak, hivatalnokainak.

Köszönöm !

Köszönöm hogy óvnak és vigyáznak rám, köszönöm hogy meglódult és zabolátlan fantáziámat ami egy,  csak a felépítményétől megfosztott, de műszaki paramétereiben érintetlen ördög "szekerétől" visszaterelnek a realitások medrébe, gátat vetve ezzel annak hogy esetlegesen nyaranta a hétvégi telek és a vízpart közti cirka 750-800 méteres távon meggondolatlanságból embercsoportok életét döntsem nyomorba, csodás természeti és emberi kéz építette remekműveket döntsek romba és a további borzalmakat amit egy ilyen szerkezettel lehetne okozni, már le sem merem írni. Becsülöm tudásotokat és felkészültségeteket amik rádöbbentenek hiányosságaimra, nevén nevezve - átalakítási engedély, műszaki mérnök szignózta műszaki tervdokumentáció, KPM vizsga és egyéb az élethez nélkülözhetetlen csacskaság ami hiányában lábam nem éri a földet, -úgy dobtok ki onnan a szent hivatalból.
 Köszönöm !
Szóval, kedves német barátaim, sajnállak benneteket, szar lehet egy olyan országban élni mint ti (...) látszik is hogy hol tartotok, ti szerencsétlen félnótások ;-)

Végezetül, kicsit még sajnálkozva vessünk néhány pillantást erre a járgányra   -  Volkswagen 1200 Standard 1954-ből.
Szegények, még a hobbyukban sem tudnak szabadulni a saját maguk gyártotta vackoktól ;-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése