Keresés ebben a blogban

2011. december 10., szombat

Teadrop-csigaház esete Hőlégballon Öcsivel

Éreted ?   Nem ?   ......tökmind1, lényeg az hogy szépek !
   Nos akkor csak a te kedvedért tisztelt olvasó, hogy tisztán láss. Van egy műhely az ország keleti felén  ami / akik  hitvallásuknak tartják a következőt,  idézem :
" kizárólag a legigényesebben kivitelezett munkát vagyunk hajlandóak kiadni kezeink közül"
...ebben az a "vicc"   hogy ezt be is tartják ügyfeleik nagy megelégedésére !

 És akkor jöjjön Hőlégballon Öcsi. Öcsi egy 1948-as Oldsmobile Dynamic Coupe monumentális méretekkel, békebeli V8-as motorral  és (jelen állapotában)  fémtisztára csiszolt testtel  kápráztat. Persze, ez nem marad így sokáig, ez az állapot csak az egyébként kifogástalan lakatosmunkát és a "szárazon összepróbálást" követő pillanatokat mutatja. Hamarosan megkapja a színét is és folytatódik a restaurálás.

 Teadrop wagon : egy a  harmincas-negyvenes évek formavilágát idéző utánfutó melynek  kialakításakor korabeli tervet vették alapul a tervezők.  A stílusos vontatmány  egy hálófülkéből és egy konyhából áll, ez utóbbi kintről  a hátsó ajtó felnyitása után érhető el (lásd Camptourist sátras utánfutó). A lakókocsi forgalomba helyezhető akár Magyarországon vagy az EU más országaiban, jelenleg egyedi példány de  megrendelésre több kistestvére is születhet a műhelyben akár egyedi  kívánságoknak megfelelően kialakítva.

.

.
                            

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése