Keresés ebben a blogban

2017. július 29., szombat

cars & coffe / Aeropark (2017.július)















Immáron 12. alkalommal rendezte meg a Kultmobil csapata az Autók és Kávé elnevezésű rendezvényüket. A két Kultikus helyszín  (Kincsem Park és a ferihegyi Skanzen)  közül most ismét a reptéri helyszínen volt a sor, de az előzőekhez képest annyit változott a dolog hogy júnis harmadika óta új helyen van a repgépes emlékpark. Nos, nagy differencia nincs a régi és az új terület elhelyezkedésében, mindösszesen alig pár száz métert költözött el az emlékpark. Ezt a ferihegyi kettes terminál - boccs, sosem fogom megszokni, szóval Liszt Ferenc Reptér, kettes terminál -  bővülésével az ott épülő Hotel és az új, bővített parkoló tette szükségessé.


Az új emlékpark sokkal nagyobb, jobban láthatóbb területen helyezkedik el. Tagadhatatlanul színvonalasabb, profibb (az esti, állandó megvilágítás meg főleg az!)  az új, teljesen sík, murvás területen, viszont nekem pont az előző placc, esetlenül dimbes-dombos, bájosan "félnomád" jellegéhez képest kicsit túl sterilre sikeredett. Mindenki döntse el maga a régi vagy az új hely a szimpatikusabb-e, menjetek ki látogassátok meg az új parkot!

.
.

.

A hosszas bevezető után rákanyarodva az Autók és Kávé eseményre, a már megszokott profi szervezés, kávé az emlékpark kantinjában, 100 előre regisztrált és kiválasztott jármű a veteránoktól napjaink egy-egy egzotikusabb darabjain át a tuningolt autókig, minden  megcsodálható volt.

.

.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése