Keresés ebben a blogban

2015. szeptember 9., szerda

Megszökött két óvodás !

Nincs kérem, nincs itt semmi tévedés! Kedves olvasó te most egy autós blogot olvasol és igen, én most itt, - egy autós blogon - valóban óvodásokról fogok írni neked :-)


A történet valós nem a képzelet szüleménye és hol máshol, mint a nagy Oroszországban történt.
Két ötéves kisfiú úgy döntött hogy megunták az óvodai játékautókat, nem maradnak tovább, nekik igazi kell! Zseniálisan profi tervet eszeltek ki, homokozós műanyaglapátjuk segítségével kiásták magukat az óvoda kerítése alatt, gondosan figyelve arra hogy csak akkor végezzék azt a műveletet amikor az óvónénik távol és háttal állnak nekik :-) Szóval lyukat ástak és ott másztak ki.

Mire az orosz rendőrség megtalálta őket, már több kilométert gyalogoltak és egy Jaguar autószalon üvegfalára tapasztották apró kis orraikat és az ott kiállított autókat nézegették :-)

Nos kedves férfitársaim akik még a családalapítás és az utódnemzés előtt álltok, mindenkinek ilyen kis karpekokat kívánok.....kettőt...minimum!
 Van bennük kurázsi és még az ízlésük is tökéletes az meg hogy férfikorukat elérve igazi petrolhead-ek lesznek az nem kérdés, hiszen már most is azok kislábujjuktól a fejük búbjáig ;-)
(forrásmetro.co.uk ) 
Amennyiben te is kedvet kaptál valami dögös Jaguárra, jöjjön három klasszikus szépség : 
egy megvadított vadmacska 

egy csillogó középkategóriás 

és a végére - egy kopottas Ikon  



**** 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése