Keresés ebben a blogban

2014. április 13., vasárnap

Hangyász a parádén - Datsun 260Z

Nem terveztem kimenni a második TC-s parkoló parádéra az elsőn nemrég voltam, de befűztek úgyhogy végül mentem én is. A varázsszó a Hangyász volt, mert majd állítólag Bazsó Gábor kihozza a Datsun 260Z-t és majd mi jól körbecsodálhatjuk. Nekem már volt szerencsém egyszer a BNV egy kiállítási pavilonjában tavaly és egyszer véletlen útközben is összefutottam vele.


.
 De azért most is kíváncsi voltam rá, és jött a hír már kint a rendezvényen, -a Hangyász makrancoskodok, nem sok esély van rá hogy láthatja a nagyközönség.
Aztán a tervezett záróra magasságának igencsak közelében mégis csak begördült, a siker garantált volt !

kormány a kézben ;-)

a meglepett Karotta, aki maga sem számított rá


rajongókkal körbevéve

szemből

2014. április 3., csütörtök

Bogaras felvonulás - 2014. április 1.

Ismeri mindenki a már unalomig elcsépelt mondatot, régen minden jobb volt !
Nem volt kötelező a rendőri biztosítás/felvezetés (ami most milliós nagyságrendű móka egy-egy rendezvénynek) és évről-évre több száz Bogár és bogaras gyűlt össze az egykori BS parkolójában.
Április elseje akár hétköznapra akár hétvégére esett, aki számított ott volt. Trécselés, csencselés a parkolóban, majd irány a város, esetenként óriási dugót okozva maga mögött ;-)

.


.

Ez ma már nincs, de nosztalgiázva idén április elsején is összejött egy kis lelkes bogaras csapat néhány autóval a Közlekedési Múzeum parkolójában hogy megkezdje a kora esti krúzolást a városban, végpontként a Citadellát megcélozva. Volt villogás, hosszas dudálás és dallamkürtölés a vonulás alatt, ezzel és a látvánnyal szórakoztatva az autóstársakat és járókelőket. Meg volt persze remek hangulat, pont úgy mint régen !


.

2014. április 1., kedd

Képes beszámoló - Totalcar Parkoló Party (2014/03/29)

A tömegmegmozdulások hétvégéje volt ez, a belvárosban volt békemenet meg a másik-oldali békemenet vagy minek hívják őket, meg voltunk mi kint a BNV-n. Minket nem buszok vittek ki szervezetten véletlen pont akkor/pont oda, hanem magunk erejéből mentünk ki. Mi nem transzparenseket és zászlókat vittünk magunkkal hanem verdákat......és mennyivel jobb volt nekünk (szerintem) !!!



Az idő csodaszép volt,a forgatás jó hangulatban telt és nyálcsorgatásban sem volt hiány mert ebből a kis spontán buliból egy igen komoly autó-motor felhozatal jött össze.

 Íme a képek :

.

.


.

.


.

.

.


.

.